torstai 26. toukokuuta 2011

NO NIIIIII pitkästä pitkästä aikaa.

Kesän alku kauneimmillaan ja lämpöjä nostellaan pikku hiljaa terraarioon:)  konnat painavat noin 49g molemmat. Konnista on tullut talven mittaan melko rohkeita tyttöjä, molemmat uskaltaa itse tulla käden päälle ku vähä pistää ruokaa houkuttimeksi ja jututtaa samalla. Anteeksi kovasti ku en ole päivitellyt talvella mitään, itellä kävi tuossa aika paha masennuskausi mutta pikkuhiljaa seki lievittää. Konnat olen silti pitänyt päiväjärjestyksen tärkeimpänä osapuolena. Kesäksi parvekkeelle tekeillä pienimuotoinen kesäterra, noin 70cmx70cm että pääsevät edes vähä auringon valoon. Ku nyt itse asun kerrostalossa :/


Tuossa myös pari kuvaa :)

4 kommenttia:

  1. No helou!
    Elämässä sattuu kaiken näköistä, mutta nämä möttöset ovat varmasti hyvä apu vaikeampiin hetkiin? =)

    Oikein kiva kuulla teistäkin. Ruusu ja Palmu ovat siis saman kokoisia siis, kun Nemo - joka on näköjään tykännyt, että hiljaa hyvä tulee =P

    Ihanan pölyisiä pikkukonnia, niin ovat meilläkin, kun en koskaan vie niitä kylpyyn saati hanan alle.

    Lisää kuvia katsellaan mielellään, jos jaksat laittaa!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla sinusta ja konnista!

    Valoa sinun ja konnien kesään- aurinko tekee hyvää voinnille :)

    VastaaPoista
  3. Nehä on jo jättiläisiä. :)

    VastaaPoista
  4. Heips =0) Onpas kiva kuulla pikku-möttösistä ja sinustakin pitkästä aikaa!!

    Tosiaan.. Kyllä elämässä aina tapahtuu.. Eikä aina niin kovin mukavia asioita.. =0( Mutta hyvä jos tilanne alkaa olemaan parempi, ja koet että tämä pikku-kaksikko on ollut päiviesi piriste kaikin tavoin =0)

    Ihanan pölyisiä tenavia, sanon minäkin ;0) Myös meillä pakkaa konnat olemaan enimmäkseen melko "naturellin" näköisiä (niinhän ne ovat luonnossakin; siellä tuskin kukaan niitä pesee)

    Ihanaa kesän jatkoa sinne teille, ja lisääkin kuulumisia on kiva kuulla sitten kun/jos jaksat jälleen blogiasi päivittää =0)

    VastaaPoista